Lobotomera dem med nackskott och häng dem högt på det brinnande bålet!

Det verkar vara den allmänna opinionen i frågan om hur man ska hantera såna hemskingar som Anders Eklund, den stora boven i Engla-dramat. Folk vill se blod!

Han är ju uppenbarligen en ganska obehaglig typ. Ett helt gäng stackars kvinnor på sitt samvete. Bra att de plockade in honom. Väldigt beklagligt att de inte kunde ha gjort det redan för flera år sedan.
Får intrycket av att det har funnits brister i hur det hela har hanterats, poliser har inte haft all information som borde ha varit tillgänglig osv. Beklagligt.
Det är också beklagligt att kompletta idioter uttalar sig om att vi borde införa dödsstraff eller "skicka dem till nån ö nånstans". Tror de på allvar att det är låga straffsatser som skapar personlighetsstörda mördare eller är de bara emotionellt upphetsade och uttalar sig utan att kunna tänka klart?

Det är helt okej att vara ett vrak i såna här lägen, framförallt om man är personligt berörd av det som har inträffat. Go ahead, skaka din näve mot himlen och skrik!
Däremot så bör du kanske hålla käften om du är en dödsstraff-ivrare som har följt mediadrevet och känner att du har fått lite vatten på din kvarn. Du behöver inte frammana tårar och börja gapa nåt diffust om monster i buskarna, du behöver en örfil och kurs i vetenskapsteori.

"Ska jag behöva förklara för mina barn att de inte kan vara ute och leka och hoppa och vara barn, för att det finns fula gubbar där ute?"

Nej, det behöver du inte, för läget är inte särskilt förändrat. Bara till det bättre.
Det finns färre psykiskt sjuka mördare på fri fot nu, jämfört med för en vecka sedan, då du lallade runt i godan ro. Move along, there's nothing to see here.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0