Kanye West gråter ut på Ellen

Hinner klämma in ett inlägg till innan offlinemörkret sköljer över mig..

Kapsejsade i soffan framför "Ellen". Egentligen är det en ganska ordinär talkshow, om man bara byter ut den trista överåriga manliga komikern som programledare mot Ellen. Skillnaden är väl att det inte ens verkar som om de anstränger sig för att göra det hela roligt, och just det gör att det är helt okej ändå.

Hursomhelst; Kanye West var gäst, och med gråten i halsen (bokstavligt talat), berättade han om hur MTV inte gav honom några priser på nån gudsförgäten gala. Som om inte det vore nog så påstår han att det inte är värdigt en stor gala att öppna upp med Britneys närmast episka magplask till framträdande på MTV:s Video Music Awards förra året, och att det var dålig stil att ingen stoppade henne från att uppträda, då det måste ha varit så tydligt att hon skulle göra bort sig redan under genrepen.

Han fortsätter med rättfärdig indignation och förfasar sig över att MTV inte bryr sig om musiken, och att han själv, Amy Winehouse och några till var mycket mer välförtjänta av  de priser som skulle tilldelas artisteliten på nämnda tillställning än de dagsländor som fick den äran att ta emot de gyllene små astronaut-statyetterna.

Jag är också chockad! Vem kunde tro att MTV är ett cyniskt storföretag som hellre sysslar med att producera, exploatera och kapitalisera på kändisar än att föra fram högkvalitativ musik? Tack för att du öppnade mina ögon Kanye!

Kommentarer
Postat av: Patrik Moen

Kanye West är en artist av stora mått. Det vet både du och jag. Var vore väl dagens musikindustri (med betoning på just industri-delen) idag utan hans konstnärliga vägledning? Just det, något mindre hip-hopig! Begrunda detta hemskaste av hemska öden!busts out some fresh grooves and pops and locks and whatnot!

2008-06-16 @ 22:50:57
URL: http://banoona.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0